Om oss

Vår historia och teamet bakom Anda

Anda grundades med syftet att sprida kunskap om Ultrarent vatten. Utifrån egna erfarenheter av klass-/lag och föreningsförsäljningar ville vi även ge möjligheter att förbättra provisionen för de som gör den avgörande insatsen. Högre förtjänst till de som faktiskt säljer produkten. Vi såg möjligheter i att kombinera detta. Erbjuda en bra och hållbar produkt – med en av Sveriges högsta försäljningsprovisioner (50 %)! Oavsett antal sålda paket. Enkelt för de som säljer och prisvärd produkt för de som köper.

Varför just Ultrarent vatten?

Vi hade testat ett antal specialmedel för att rengöra olika ytor. Vissa ytor är besvärliga att få helt perfekta, exempelvis insidan av bilrutan. Vi bestämde oss för att finna det bästa rengöringsmedlet för insidan av bilrutan, utan att tvingas använda kemikalier. Svaret var oväntat för oss. Ultrarent vatten! Ingen av oss hade hört talas om den produkten innan.

Vi blev nyfikna och tog reda på mer och började att testa Ultrarent på andra ytor som speglar, fönster, rostfritt, granitbänk, kakel, glasögon, duschvägg i glas och mycket annat. Många underlag blev det. Det fungerade utmärkt. Frågan vi ställde oss: -Varför är det inte fler som använder Ultrarent vatten?

Svaren vi kom fram till:
– För att majoriteten inte känner till Ultrarent vatten.
– Det går inte att köpa i vanliga butiker.
– Låter nästan ”lite för bra för att vara sant”.

Som att gå på en marknad, där knallen säljer ”The Mirakelmedel”. Man törs inte riktig tro på det. 

Det vill vi ändra på. Vi har testat. Mycket och noggrant. Ultrarent vatten fungerar! Utmaningen är att få andra att testa och förstå det. Det här är bakgrunden och inledningen på vår historia i Team Anda. Tack för att du tog dig tid att läsa! Vi hoppas att du också testar Ultrarent och gillar vad du ser.